OUR MOJO,
YOUR SUCCESS

Gebruik ons talent... neem de controle weer over

Diensten

MOJEO IS... EEN TIKKELTJE MAGIE

Onderscheid je van de rest

JE MOJO KWIJT?

We helpen je mojo terug te vinden

Diensten

Werken bij Mojeo

Luc Moens

Senior Project/Programma Manager

“De naam van dit bedrijf spreekt al voor zich, een niet traditionele naam waaruit een tikkeltje durf en zelfverzekerdheid spreekt. Hier werken collega’s die stuk voor stuk het onderscheid kunnen maken in een project. Omdat Mojeo zich alleen bezighoudt ...”
Lees verder →

John Leerssen

Senior Project Manager

“Het ontstaan van Mojeo is een gevolg van een jarenlange werkwijze en attitude welke onderscheidend is ten opzichte van anderen. Natuurlijk blijft het behalen van het (project)resultaat binnen de gesteld ...”
Lees verder →

Marielle Gijssen
Accountmanager

"Voor veel mensen ben ik het eerste aanspreekpunt binnen Mojeo, ik ben namelijk verantwoordelijk voor de contacten met opdrachtgevers die het projectmanagement in hun organisatie naar een level hoger wlllen brengen ..."
Lees verder →

Guus Bouts
Project Manager (Agile)

"Elke dag een beetje beter”, dat is wat mij elke ochtend weer motiveert. In mijn recente werkverleden is vooral gebleken wat een uitdagend werkveld ICT is. De uitdaging zit hem in de vele verschillende ..."
Lees verder →

Rick Abbing
Project Manager

"Ik ben jarenlang een gedreven en enthousiaste teamleader bij diverse projecten geweest. Bij Mojeo komt mijn opgedane kennis goed van pas in mijn functie als Project Management Officer. Bij Mojeo ervaar ik vanaf de start een ..."
Lees verder →

Kyra Gijsen
Project Manager

"Uitdaging, variatie en de daarop volgende ontwikkeling op zowel werk als persoonlijk vlak. Dáár word ik ontzettend enthousiast van. Dit is dan ook mijn drijfveer in alles wat ik doe; alle opgedane ..."
Lees verder →

Stan Brouwers
Project Management Officer

"Organisatie en precisie. Voor sommigen is dit iets wat zij leren op school of op het werk. Voor mij zijn dit woorden die passen bij mijn persoonlijkheid..."
Lees verder →

Meike Gevers
Support Officer

"Mojeo en ik zijn op het juiste moment op elkaars pad gekomen. Ik was namelijk op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ik mijn talent en creativiteit in kwijt kon en Mojeo zocht ..."
Lees verder →

Mascha van Sambeek
Senior Project Manager

"Het gevoel dat ik die eerste keer bij Mojeo kreeg was: “Wauw, wat een leuke club met veel energie, daar zou ik graag bij willen werken”. Het voelde echt als thuiskomen..."
Lees verder →

Claudia Jannis
Project Management Officer

"Binnen Mojeo werken enkel mensen met een mojo, mensen die stuk voor stuk hun werk met passie doen en dit ook uitstralen. Ik ben trots dat ik..."
Lees verder →

Richard Hogenboom
Senior Project Manager

"Een jonge, vernieuwende en inspirerende club mensen die het principe “walking the extra mile” iedere dag proberen toe te passen tijdens hun opdrachten bij klanten of..."
Lees verder →

EEN PAAR MOJEO STATISTIEKEN

medewerkers

working class heroes

projecten

waar we trots op zijn

sterren

confidence factor

kids

een jaar lang aanvullend geschoold