Richard Hogenboom – Senior Project Manager

“Waarom bij een club als Mojeo gaan werken na dienstverbanden bij grotere organisaties?”, zullen mensen zich afvragen bij mijn profiel. Eigenlijk is het antwoord hierop relatief simpel. Een jonge, vernieuwende en inspirerende club mensen die het principe “walking the extra mile” iedere dag proberen toe te passen tijdens hun opdrachten bij klanten of zelfs bij interne werkzaamheden. Mojeo wil onderscheidend zijn in vele opzichten en dit begint bij de juiste mensen die Mojeo aan zich verbindt. Een andere term die goed bij deze organisatie past is “work hard, play hard”. Er wordt iedere dag met volle energie gewerkt tijdens onze opdrachten bij klanten of intern maar we weten daarnaast ook het zakelijke met het plezierige af te wisselen waardoor een uniek teamverband ontstaat.
Focus en professionalisme zijn speerpunten van Mojeo. De focus op projectmanagementdiensten is een duidelijk statement in de markt: wij willen de beste zijn in deze competentie door onze klanten hierin te ondersteunen en beter te maken zodat de core business van de klant op een positieve manier wordt ondersteund. Het professionele karakter begint bij de medewerkers van Mojeo en de opleidingen die in het vakgebied worden onderkend en gevolgd. Hierdoor ontstaat enerzijds een onderscheidend vermogen en anderzijds een organisatie in beweging en vernieuwing.
Door bovenstaande iedere dag weer te mogen ervaren en delen met collega’s, klanten en leveranciers brengt dit het Mojo in mij naar boven. Dit geeft de positieve uitstraling in je zakelijke en persoonlijke omgeving die aanstekelijk werkt en de interesse oproept van veel mensen.
Graag horen wij wanneer wij uw MOJO kunnen helpen verbeteren!

Werken bij Mojeo