Close
Karlijn Projectmanagement officer

Karlijn

De manier waarop Mojeo klanten en werknemers benadert is professioneel met een flinke dosis enthousiasme en vooral met veel oog voor detail.

Superenthousiast werd ik van het eerste contact met MOJEO. De kernwaarden, missie, visie en mensen stralen iets extra’s uit waar je met geen mogelijkheid omheen kunt. De manier waarop MOJEO klanten en werknemers benadert is professioneel met een flinke dosis enthousiasme en vooral met veel oog voor detail. Op alle vlakken een super leuke club om mee én voor te werken!

Ik deel graag mijn kennis en ideeën, moedig mensen aan om samen te werken en focus op het bouwen van relaties en efficiënte oplossingen. Als PMO besteed je veel tijd aan dingen waar een projectteam in alle hectiek vaak niet aan toekomt, maar die wel de essentie vormen om succesvol te zijn. Uiteindelijk ben je degene die er voor zorgt dat het project in control is op alle denkbare vlakken. Het belang hiervan wordt helaas nog te vaak onderschat. Des te leuker is het om al snel de positieve gevolgen te zien van de ontwikkelingen in het projectteam en de dingen die je hebt neergezet. Het geeft een enorme kick om deze efficiëntie-slag te maken en dit steeds te blijven uitbouwen.

Benieuwd naar hun verhalen?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.