Close

PMO INVENTARISATIE?

Schrijf je in voor de vrijblijvende MOJEO PMO brown-paper sessie!

Level up your projects! MOJEO komt bij je langs. In een sessie kijken we vrijblijvend naar de project problemen/kansen en hoe een PMO hier als oplossing voor kan dienen. Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen!

Training SAFe Synergio

MOJEO & PMO

Ontdek de MOJEO manier voor het opzetten & bemannen van een project management office (PMO)

Door eerst in gesprek te gaan met de stakeholders en belanghebbenden binnen de projectorganisatie ontstaat er een helder beeld van waar de behoefte ligt. Naar aanleiding van deze inventarisatie komt MOJEO met een concreet voorstel in de vorm van de MOJEO PMO-bouwblokken.

We richten ons enkel op de bouwblokken die aansluiten op de behoeften. Zo kan bijvoorbeeld het PMO-bouwblok ‘Planning & Estimating’ ingericht worden, waarbij het PMO faciliteert bij een up-to-date planning, inclusief afhankelijkheden en controle op de voortgang. Ook kan het PMO-bouwblok ‘Projectsecretariaat’ opgezet worden als de projectorganisatie ontlast dient te worden op het gebied van het regelen van facilitaire zaken, het organiseren van vergaderingen, verslaglegging en afspraakbeheer.

We kunnen, door het gebruik van diverse PMO-bouwblokken, altijd een tailormade oplossing aanbieden.


Meer over het PMO van MOJEO